Om forsamlingshuset

Forsamlingshuset blev etableret i 2001 med henblik på at skabe et samlingspunkt for grupper med interesse i kultur, natur og miljø, men kan også anvendes til andre formål.

Forsamlingshuset ejes af staten og forvaltes af Den Selvejende Institution Haderslev Dyre- og Aktivitetshave – institutionen har i 2014 indgået driftsaftale med Den selvejende Institution Erlevhus som ejer det nærliggende vandrerhjem og campingplads. Pia og Peter Jørgensen har forpagtet Erlevhus og drifter det som Danhostel og campingplads sammen med Det Grønne Forsamlingshus. Læs hele nyheden i Lokalavisen om forsamlingshuset i Haderslev.

“Nøglehus” – med mulighed for hjælp

Huset udbydes som et “nøglehus”, hvor man selv står for hele arrangementet, men kan få hjælp til forplejning og/eller overnatning og anden assistance, som f.eks. rengøring.

Naturskøn beliggenhed

Det Grønne Forsamlingshus ligger midt i Haderslev Dyrehave, og  er smukt beliggende ved Nørskovgård, med en pragtfuld udsigt over Haderslev Dam og  flokke af græssende då- og kronvildt. I haven er der en terrasse og en naturlegeplads. Huset udgør derfor en perfekt ramme om arrangementer, hvor der  indgår aktiviteter eller formidling vedrørende kulturhistorie, natur og miljø.

Et miljøhus

Det Grønne Forsamlingshus demonstrerer brugen af alternativ energi. Vandet i bruserne opvarmes af solfangere på taget. Spildevandet renses i et pilerensningsanlæg nedenfor huset. Opvarmningen sker via solvarme suppleret med træflis fra skoven.

Book? Hjælp? Spørgsmål?

Skriv en mail til haderslev@danhostel.dk
Ring +45 74 52 13 47