Overnatning tæt på Forsamlingshuset

Hvis du/I har et arrangement, hvis der er brug for god og billig overnatning er der gode muligheder lige i nærheden.

Bare 3 km fra Det Grønne Forsamlinghus er der et moderne Danhostel-vandrerhjem, campingplads og hytter – tæt på Haderslev, men i smukke og rolige omgivelser.

danhostel-bygning

Om Danhostel Haderslev Byferie

Danhostel Haderslev er et moderne vandrehjem, der drives efter hotel-lignende principper. Her finder du god og billig overnatning for enhver smag:

  • Enkeltværelser
  • Dobbeltværelser
  • Familierum
  • Grupperum

En del værelser er med eget bad og toilet. Vi har værelser med udsigt til gården, eller parken/Dammen. Læs mere om mulighederne for overnatning i Haderslev på Danhostel Haderslev.

Der er gratis parkering, gratis internet, morgenbuffet, legeplads til børnene mv.

 

camping-top1

Om Haderslev Camping

Haderslev Camping er en mindre og rigtig hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam, men stadig helt tæt på Haderslev by.

Læs mere om Haderslev Campingplads her

hytter-top

Om Haderslev Hytter

Vi har 10 hytter, hvor det er tilladt at have ét husdyr med (gør venligst opmærksom på om du ønsker at medbringe husdyr ved bestillingen). Alle hytter har plads til 6 personer, er 30 m² store og indeholder 2 soverum. Så er I en gruppe eller en familie, så er der god plads.

Hver hytter har tekøkken med service til 6 personer, eget bad og toilet, terasse, elvarme, parkering lige udenfor døren. Læs mere om vore hytter her

Book? Hjælp? Spørgsmål?

Skriv en mail til haderslev@danhostel.dk
Ring +45 74 52 13 47