Overnatning tæt på Forsamlingshuset

Hvis du/I har et arrangement, hvis der er brug for god og billig overnatning er der gode muligheder lige i nærheden.

Bare 3 km fra Det Grønne Forsamlinghus er der et moderne Danhostel-vandrerhjem, campingplads og hytter – tæt på Haderslev, men i smukke og rolige omgivelser.

danhostel-bygning

Om Danhostel Haderslev

Danhostel Haderslev er et moderne vandrehjem, der drives efter hotel-lignende principper. Her finder du god og billig overnatning for enhver smag:

  • Enkeltværelser
  • Dobbeltværelser
  • Familierum
  • Grupperum

En del værelser er med eget bad og toilet. Vi har værelser med udsigt til gården, eller parken/Dammen. Læs mere om mulighederne for overnatning i Haderslev på Danhostel Haderslev.

Der er gratis parkering, gratis internet, morgenbuffet, legeplads til børnene mv.

 

camping-top1

Om Haderslev Camping

Haderslev Camping er en mindre og rigtig hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam, men stadig helt tæt på Haderslev by.

Læs mere om Haderslev Campingplads her

hytter-top

Om Haderslev Hytter

Vi har 10 hytter, hvor det er tilladt at have husdyr med i 2 af dem (gør venligst opmærksom på om du ønsker at medbringe husdyr ved bestillingen). Alle hytter har plads til 6 personer, er 30 m² store og indholder 2 soverum. Så er I en gruppe eller en familie, så er der god plads.

Hver hytter har tekøkken med service til 6 personer, eget bad og toilet, terasse, elvarme, parkering lige udenfor døren. Læs mere om vore hytter her

Book? Hjælp? Spørgsmål?

Brug vores kontaktformular
Skriv en mail til haderslev@danhostel.dk
Ring +45 74 52 13 47